Film Shots – Een Film Exif App voor Android en iOS

  • 1 min read

Als een fervent filmfotograaf heb ik graag een app voor het bijhouden van mijn Exif data. Nu is een populaire keuze voor een filmfotograaf- een lichtmeter-app.

Wat ik wel heb gemist zijn de metadata – met welke camera is er geschoten en op welke film en, nog belangrijker, de locatie en het tijdstip van de opnames. Nu op dit ogenblik is de ingaven van deze data een handmatig werkje en vooral niet zo aangenaam. Een tijdje geleden ben ik onderstaande app tegengekomen en ja, dit is echt iets voor mij het maakt alles zoveel aangenamer.

Ik heb de app nu reeds enkele weken in gebruik en inderdaad het doet wat ik nodig heb en nog veel meer, en wat belangrijker is de ontwikkelaar luister graag naar je feedback !

Een goede uitleg hierover kan je terug vinden om 35mmc.